fredag 16 september 2011

Deep down detox från Formula 10.0.6


Deep down detox från Formula 10.0.6 är en superrengörande, avgiftande mask som balanserar huden och ger den ny energi. Masken ger en klarare hy med maximal lyster. Verkande ingredienser är apelsin, kaolin och bergamott.

Apelsin- Bekämpar trött och stressad hy, friskar upp och hjälper till att motverka nedbrytningen av huden. Rensar ut gifter och lämnar huden frisk och återfuktad.

Kaolin- Motverkar orenheter och absorberar överflödigt sebum samt hjälper till att göra porerna mindre framträdande.

Bergamott - Är naturligt antiseptisk och hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porerna för att lämna huden klar, len och riktigt fräsch.

Användning
En till tre gånger i veckan. Används på väl rengjord och torr hy. Applicera ett tunt lager över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Låt masken verka i 10-15 minuter, skölj sedan väl med varmt vatten. Klappa huden torr.

Pris:
100 ml: 99kr
Engångsförpackning: 20kr

Hudvårdsserien FORMULA 10.0.6 lanserades redan år 1933 på den amerikanska marknaden som ett av de första varumärken inom hudvård. År 1960 stod deras första fulla sortiment inom rengöring och behandling klart, med produkter som både passade normal hy och problemhy.

År 2008 genomgick FORMULA 10.0.6 stora förändringar. Nya produkter utvecklades och gamla produkter förbättrades för att säkra en så hög kvalité och effektivt resultat som möjligt. År 2010 kom produkterna till Sverige för första gången där de nu finns att köpa på Åhléns och Kicks. Formula 10.0.6 forsätter att utveckla högkvalitativa produkter med noggrant utvalda ingredienser och lanserar nu en rengöringsprodukt speciellt framtagen för känslig hud.Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar