onsdag 24 augusti 2011

Proclé lanserar nu sin serie med läppbalsam


Det svenska skönhetskonceptet Proclé lanserar nu sin serie med läppbalsam – Lip Volume Booster, Glance & Glitter och SPF-30.

SPF-30 som skyddar läpparna.
SPF-30 skyddar mot UVA och UVB strålning och har även egenskaper som skyddar mot vind, kall luft och frost. SPF-30 är återfuktande och innehåller E-vitamin. Har en doft och smak av ananas.

Glance and Glitter när du vill vara fin till vardags eller till fest.
Fullt skydd för läpparna. Med stjärnglittereffekt som gör läpparna fröjdfullt glänsande. Innehåller reflekterande pigment och E-vitamin som är bra för spänsten och lenheten. Glance and Glitter har en speciell formel som är återfuktande utan att vara vaxig med en körsbärs doft och smak.


Lip Volume Booster för att göra dina läppar extra fylliga.
Skydda dina läppar samtidigt som de får ett fylligare utseende. Med en särskild vetenskaplig sammansättning med kollagen och chili, ökar den dina läppars naturliga volym på grund av ökad blod cirkulation och metabolism i cellerna. Collagenet i Lip Volume Booster stärker och fyller läpparna.

Applicera som ett vanligt läppbalsam, efter en liten stund kommer du känna en värmande, stickande känsla som varar en stund. Resultatet blir fylliga läppar med skimrande svag glans och har en långvarig effekt.

Kostar 35 kr och säljs hos utvalda ICA Maxi och Coop Forum samt på webbshopperna nelly.com, eleven.se, baressoshop.se med fler.

Proclé är ett svenskt skönhetskoncept som utvecklar skönhetsprodukter med högkvalitativa och spännande ingredienser. Proclés idé har varit att skapa en hudvårdsserie med innovativa produkter som erbjuds till humana priser utan att tumma på kvalitén. Efter ett och ett halvt år av forskning och produktutveckling har Proclé utvecklat en serie med ett 20-tal hudvårdsprodukter.

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar