onsdag 3 augusti 2011

Formula 10.0.6 lanserar ny rengöringsprodukt


Hudvårdsserien FORMULA 10.0.6 lanserades redan år 1933 på den amerikanska marknaden som ett av de första varumärken inom hudvård. År 1960 stod deras första fulla sortiment inom rengöring och behandling klart, med produkter som både passade normal hy och problemhy.

År 2008 genomgick FORMULA 10.0.6 stora förändringar. Nya produkter utvecklades och gamla produkter förbättrades för att säkra en så hög kvalité och effektivt resultat som möjligt. År 2010 kom produkterna till Sverige för första gången där de nu finns att köpa på Åhléns och Kicks.

Formula 10.0.6 forsätter att utveckla högkvalitativa produkter med noggrant utvalda ingredienser och lanserar nu en rengöringsprodukt speciellt framtagen för känslig hud.
SO TOTALLY CLEAN SENSITIVE
En mild och skonsam rengöringsprodukt som passar perfekt för känslig hud. Produkten är redo att smörjas direkt på huden för en snabb rengöring och behöver inte sköljas av med vatten. Med ingredienser som gurka, havsalgen kelp och kamomill, rengörs huden och porerna från fett och andra orenheter. Huden blir fräsch, slät och återfår sin lyster.

Gurka rengör huden, gör den mindre fet, drar samman porerna och verkar uppfriskande och svalkande. Återger huden dess naturligt sura skyddande lager, och den blir slät och får lyster.

Havsalgen kelp verkar renande, läkande, återfuktande och uppfriskande, samt normaliserar hudens fuktighetsgrad och skyddar mot infektioner.

Kamomill lugnar och stärker huden och gör den mindre fet.

Användning: Två gånger dagligen eller oftare om så krävs. Applicera på en bomullsrondell och torka av ansikte och hals. Skölj inte. Storlek: 200 ml Pris: 99 kr

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar