måndag 1 augusti 2011

Förläng känslan av sommaren med LUSHIbiza Party Schampo
Ett schampo som passar lika bra i sommarnatten som under vintern för att bevara sommarens höjdpunkter. Med naturliga ingredienser som grapefrukt, citron, ros och nejlikeoljor doftar ditt hår underbart och blir samtidigt mjukt, lent och redo för partynatten. Tvätta håret och ge dig ut på dansgolvet!
Pris: 219 kr/ 500g


Lush Lime Smoothie
Den härliga doften av jordgubbe och grapefrukt gör att du nog egentligen skulle vilja dricka den här smoothien, men använd den i stället i duschen för att också kroppen ska få smaka på sommarkänsla. Ta en handfull och massera in i huden och skölj sedan av. Mandel och olivolja mjukgör och får din hud att slappna av, medan den härliga fruktiga doften förfriskar dig.
Pris: 159 krLUSH är en butikskedja, ursprungligen från England, som tillverkar och säljer färsk handgjord hudvård i lösvikt – precis som i en delikatessaffär. Allt är vegetabiliskt, icke djurtestat och det mesta veganvänligt. Många av produkterna är så pass färska att de måste förvaras i kylskåp. I Sverige har Lush funnits sedan november 1997 och har butiker i hela landet samt postorder.

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar