fredag 27 maj 2011

Revlon Professional - en unik stylingserie


Revlon Professional har länge haft en idé om att skapa en unik stylingserie med produkter som ger frisörer möjlighet att utveckla sin kreativitet till fullo.

Tillsammans med sex av de största frisörerna i världen, har Revlon Professionals skapat ett koncept med utgångspunkt i det konstnärliga inom frisöryrket. Resultatet blev serien Style Masters. Denna serie, vars huvudmål är att främja den kreativa friheten hos både frisör och kunder, består av 17 olika kvalitetsprodukter. Designen är minimalistisk, enkel och funktionell. I serien finns produkter för alla typer av frisyrer och hårkvalitéer, så att både män och kvinnor ska kunna skapa just den frisyr de själva vill.
Stylemasters fick nyligen pris som årets hårvårdsserie i frisörsegmentet under Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2011.
Laser Gum elastic shine definer
Laser gum är ett annorlunda vax med innovativ elastisk gummistruktur som används som en finnishprodukt. Till skillnad från vanliga vaxer ger Laser gum en ny struktur som ger skärpa, elasticitet och glans till håret utan att ändra dess naturliga utseende. Produkten definierar och ökar texturen i håret, tynger inte ner och ger glans och stadga. Håret känns inte fett och produkten lämnar inga rester i håret.

Användning:
Arbeta in Laser Gum i torrt hår med fingrarna och styla önskad frisyr.
Pris: 244kr

Vinylist look creator
Vinyl look creator är en gelé med kraftig stadga och glans. Produkten kan användas i både fuktigt och torrt hår och hjälper till att skapa vinyleffekt med extrem glans, perfekt definition och lång hållbarhet. Produkten klibbar inte, lämnar inga rester i håret och är lätt att tvätta ur.

Användning:
Fördela en mängd ungefär lika stor som en valnöt i fuktigt hår. Forma och styla.
Pris: 183kr


De sex Style Masters är Charlie Price, och David Raggulia båda från USA, Fumio Kawashima från Japan, Robert Masciave från London, spanska X-Tryck och Gun-Britt Zeller från Danmark.
Med kunskap, kreativitet och erfarenhet har de tagit fram Stylemasters. En serie med produkter som de själva saknat på marknaden, med ingredienser och funktioner som dem vet fungerar.
Style Masters säljs endast hos utvalda frisörsalonger i hela landet.
Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar