tisdag 24 maj 2011

Ett svenskt skönhetskoncept - Proclé


Proclé är ett svenskt skönhetskoncept som utvecklar skönhetsprodukter med högkvalitativa och spännande ingredienser. Proclés idé har varit att skapa en hudvårdsserie med innovativa produkter som erbjuds till humana priser utan att tumma på kvalitén. Efter ett och ett halvt år av forskning och produktutveckling har Proclé utvecklat en serie med ett 20-tal hudvårdsprodukter. Först ut är Proclé Body Butters.

Proclé Body Butter är lättabsorberande, mjukgörande body butter för användning året om. Den återfuktar och föryngrar huden, vilket betyder att samtliga body butters innehåller ingredienser som ger näring till huden, som leder till att hudens skyddsbarriär förstärks, ökar elasticiteten, mjukheten och spänsten, och ökar takten på cellernas förnyelseprocess. Proclé Body Butters innehåller endast naturliga oljor, och inga produkter testas på djur.
Coconut
Kokosnötolja är rik i mättade fettsyror och återfinns naturligt i huden och fyller och skyddar det översta lagret av huden som består av flera lager tätt liggande celler. Dessa mättade aminosyror innehåller även mycket Omega 3 och Omega 6 som ger näring till och hjälper att underhålla fukthalten i huden.Cashmere
Innehåller komplexa aminosyror från keratin som återfuktar och förstärker de yttre hudcellerna. Detta är en body butter som passar för alla hudtyper.


Sea Algae
Innehåller extrakt från grönt sjögräs som är rik i vitaminerna B1, B2, B5, B6, B12, C, E samt spår av kalcium, iodin, järn, magnesium och zink. Dessa vitaminer hjälper att rengöra huden från giftämnen och förbättrar mikroblodcirkulationen.
Proclé Body Butters finns i ett antal olika dofter. Kostar 120 kr och innehåller 200 ml.


INKÖPSSTÄLLE:

Clubido

Vill du hålla dig uppdaterad i mobilen? Du kan nu gå med i vår kundklubb genom att ladda ner applikationen Clubido.

Kundklubben
Har du en telefon som kan ladda ner applikationer (iPhone eller Android) så kan du gå med i klubben.
Vi kommer kunna hålla dig uppdaterad genom att skicka meddelanden direkt till din telefon.

Gör så här:

1. Gå tillAppstoreellerAndroid marketoch ladda ner applikationen Clubido.

2. När du laddat ner applikationen så välj knappen "scanna" och håll upp telefonen mot koden nedan.
Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar