måndag 11 april 2011

J Beverly Hills - kändis produkter

J Beverly Hills skapades och utvecklades av den kände Beverly Hills frisören Juan Juan, född i Libanon. Han flyttade till USA för över 20 år sedan och sin första salong öppnade han i hjärtat av Beverly Hills.
Hans klientel byggdes sakta upp och idag är några av världens största stjärnor kunder hos Juan Juan. Hemligheten enligt honom själv är att han behandlar alla som stjärnor, oberoende av vilka de är.

År 2000 grundade Juan Juan J Beverly Hills Academy för att hjälpa frisörer att få de nödvändiga kunskaper som behövs för att nå och befinna sig i toppen av branschen och skilja dem från mängden. Saknaden av en professionell hårvårdsproduktlinje växte under tiden och Juan Juan bestämde sig samtidigt för att skapa J Beverly Hills.
Produkterna har aldrig testats på djur utan istället på kändisar som Julia Roberts, Michele Pfeiffer, Uma Thurman, Nicole Richie, George Clooney, och Brad Pitt.


FRAGILE color-safe shampoo
Ett schampo som både skyddar, behandlar och bevarar hårets färg. Schampot är sulfatfritt och ger därför håret en skonsam rengöring. Ingredienser som nässla, salvia och växtextrakt från kamomill ger näring åt torrt, färgat, kemiskt behandlad och stressat hår.
Pris: 279krFRAGILE color-safe conditioner
Ett parabenfritt balsam berikat med växtextrakt som ger näring åt färgat och kemiskt behandlat hår. Produkten sluter hårets fjällskikt och hjälper till att bevara färgen. Ger glans och spänst åt håret.
Pris: 279krMASQUE hair & scalp intensive treatment
Med etniska oljor, rosegeranium, samt aloe vera, mynta och örtextrakt ger denna fuktgivande intensivkur håret sin spänst och glans tillbaka. Perfekt för torr och och känslig hårbotten som behöver fukt och extra näring.
Pris: 279kr

Alla produkter från J Beverly Hills är fria från parabener och istället används extrakt från grönt te som konserveringsmedel. Produkterna är även fria från sulfater och istället används kokosextrakt för att produkterna ska löddra och göra rent.

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar