tisdag 4 augusti 2009

Överlevde, fynd och solsken

Morgonens panik var inte att leka med. En dator som inte startat gör ingen människa glad. Men med hastigt besök hos Kullander och Kullander fick han stanna över natten. Ett kort hade kraschat och med enkla medel kommer han hem imorrn. En dator, tänk vad livet är komplicerat utan. Vad tekniken styr oss alla. Men han gick och rädda. Glad är jag.

Så med lite farande fick jag iallafall jobbat undan på lånad mac och lugnet la sig igen. Plåtning och hem i solen gjorde själen piggare. Och i lådan låg mitt senaste tradera fynd, på egen dator visar jag förhoppningsvis detta imorrn. Glad blev jag på alla vis.

Så denna kväll är jag en glad Linda igen och ser framemot lovade soldagar framöver. Det ger väl alla oss en exklusiv start på dagen, ledig som jobbande. Finns väl inget bättre än sommarmornar, eller...

Follow EXKLUSIV VARDAG

2 kommentarer:

  1. Jag lägger upp Veckans Odd Molly mer som information till alla OM-fans och för att få tillfälle att diskutera ett specifikt plagg. Men ibland är det webbutiker som sponsrar med plagget som är "Veckans Odd Molly", men oftast så har jag köpt plagget själv!

    SvaraRadera
  2. Härligt att det löste sig med dator och spännande med nytt fynd!

    Hoppas du får en härlig dag!
    KRAM

    SvaraRadera