söndag 2 augusti 2009

Modevisningen hemifrån


Lite trött i mössan efter mina bravader igår har jag nu avnjutit modevisningen hemifrån. På nätet med en stor latte och drömde mig dit. Kunde suttit där med Pingla men ack så blev det inte. Men med första anblick fick jag ett gott intryck. Bilden ovan är en klar favorit för mig. Och många andra föll mig i smak. Fast en del kändes inte som jag. Men allt kan ju ändas med tiden.

En härlig bild serie är samlad på Expressen. Tänk att vi redan kan drömma oss till nästa vår och sommar. Men tiden går ju fort och snart är vi där.

Hur kände ni andra? Vad var ert första intryck?


Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

  1. Jag tyckte nog allt om en del såsom den virkade klänningen och jeanskjolen, men det var inte riktigt mina färger på det mesta tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Jag gillade underkläderna jättemycket! Har kollat flera ggr på filmen och upptäckt lite fler godbitar. Bla den fina rödmönstrade shortsoverallen(KAN vara Spoiler).Den är skitsnygg men lite opraktisk om man ska ha den under o man bli toanödig....Bisak iofs om nåt är snyggt, visst?

    SvaraRadera
  3. Jag tycker alltid att det är svårt att bilda sig en uppfattning så snabbt. Även fall och winter kollektionerna måste smälta in innan jag vet vad som är "must haves". Tyckte om färgerna som var lite tusen och en natt stuk på.

    SvaraRadera