onsdag 15 juli 2009

Underbara mollybutiker i solsken

Vaknade till solsken och fågelkvitter. När alla är redo bär det iväg. En start på Barkabyoutlet. Varmt och strosande från butik till butik. Butiken som säljer molly var enligt förväntan en besvikelse. Plaggen som fanns var inget som lockade alls faktiskt. Kanske bra och med högre förväntad på andra. Stora sonen fick shoppat i sin favorit butik iallfall. Full NIKE mondering.

Vidare till KISTAgallerian för välsmakande lunch. Ett tipptopp ställe med stort utbud och alla vid samma bord kan äta vad som önskas. Och vad blir det då för mig? Sushi såklart, och fantastiskt god. Lite blickar i butiken innan färd mot city.

Med stark på Humlegårdsgatan och ODD MOLLYs egna butik. Fantastiskt vacker butik med en känsla av ro. Ljuvligt och tillfredställande. Dåligt med rea men med blick på det mesta gick jag faktiskt ut utan köp. Mannen förvånad?! 

Men vetskap om att Mathilde har 50% besökte vi de båda. Provade endel och bestämde mig för en kofta i bomull. Marinblå och randig och en jag länge suktat efter. Och på rea dessutom. Underbart att få bära iväg på denna vackra rosa kass. Nöjd och glad att fått besökt dessa omtalade butiker.

Glass i kungsträdgården var barnen definitivt värda efter denna långa promenad och lugn undertiden mamma bara dräglar över alla plagg.

Hemma igen, umgänge, grillning och mera vin. En dag att vara nöjd över. En dag att skryta om.

Follow EXKLUSIV VARDAG

1 kommentar:

  1. Välkommen hem!
    Skönt att Telia jobbade snabbt!

    Visst blir man lycklig av båge OM-butiken och båda Mathilde butikerna :)

    Lovlier knit är jättesnygg!

    SvaraRadera