torsdag 30 juli 2009

Ju mer jag tittar ju finare är den


I första anblick gillade jag inte pre-fall så mycket, inget jag fastnade för så. Men som vanligt gillar man det mer och mer. Denna har jag nog blivit förälskad i nu. Fast letade lite på nätet och inte så lätt att få tag på nu vad jag förstår. Typiskt när förälskelsen är ett faktum!

# 44 Taradiddle dree, powder


Follow EXKLUSIV VARDAG

8 kommentarer:

 1. Haha, ja det där är ju bara så typiskt! Jag har också lång startsträcka (och ibland värsta impulsköparen) Jag tycker Taradiddle är jättefin, men jag funderar på vad jag skulle ha till, på benen - och då blir det så veligt så...

  SvaraRadera
 2. Visst är det typiskt! Hoppas du hittar den!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också den där klänningen, även om det tog ett tag att förstå det. Var inte så impad när jag såg den på nätet, men sen såg jag en tjej på stan som hade den... Inspiration skapar habegär! :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är hopplöst. Ibland räcker det att man ser någon annan ha på sig plagget så har man ändrat åsikt. Och då blir man ju helt desperat om man inte kan hitta plagget. Kan själv ha en lång startsträcka. oftast slutar det med att jag länsar hela stan och alla nätbutiker och blir bara surare och surare när jag inte hittar det :-)
  Hoppas att du har turen på din sida!

  SvaraRadera
 5. Ja! Jag vet! Visst är det helt hopplöst ju! Jag är precis likadan. Ofta vill jag helst ha de "gamla" standardplagen i ny tappning när nya kollektioner kommer ut och känner inte mycket för nya spännande kreationer. Sedan kommer förälskelsen och man jagar ihjäl sig! Ett tips när alt verkar tagit slut i nätbutikerna. Man kan ringa till OM i Sthlm. De skickar för ett pris av 150 (företagspaket) och de brukar ha lite kvar...

  SvaraRadera
 6. Vet inte vilken storlek du har men den finns på Tradera i stl 2...

  SvaraRadera
 7. Det är så med mig också, först tyckte jag inte om Native Shirt, men så kom jag på att jag bara måste ha en i färgen powder. Slut överallt, men jag fick tag i en till slut :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Det är det som kallas att göra en "Evalena" Komma på i efterhand när allt är slut att man bara måste ha en grej.
  ;-)

  Den kommer nog att finnas i Sthlm i nån butik. Tror du inte?

  KRAM!

  SvaraRadera