söndag 21 juni 2009

Beroende av tekniken

Idag fick jag ett lätt andningsuppehåll. En känsla av panik. Datorn gick inte igång. Sladden hade havererat och vägrade ladda min älskade bärbara mac. Vad göra... tänk tänk tänk... jo pappa har densamma så i panik flög man iväg och fick stunden räddad. För att imorrn kunna införskaffa en ny. Tur, ett tag trodde jag att hela var död. Tänk allt jag har på denna... ooo är glad att det kom igång igen.

Förövrigt har dagen bjudit på godsaker på kalas, sol och skön söndag. Trädgårdsix och uppbyggnad av pool. Nu är vi redo för sommaren och vill bara ha den. Men i luften kan man andas. Att den verkligen är på väg. Njutbar solnedgång speglas utanför fönster. Av den att tyda att morgondagen blir vacker. 

Full molly utstyrsel fick pryda idag, dock inga outfitsbilder idag heller men... det kommer jag lovar. 

# jeanskjol mörk, annat märke + underskirt powder, linne lovelove tank, white och blus lovealot, rose. Underbar kombination om ni frågar mig...

När datorpaniken lagt sig känner man sig redo för ny arbetsvecka, såklart med nedräkning för semestern... sov gott mina vänner!

Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

 1. Outfiten lät supersnygg :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det ett underbart intresse? :) Ska bli roligt att se dina outfitsbilder!

  SvaraRadera
 3. Know the feeling.
  Min älskade hemdator dog i slutet av mars. Trodde hela mitt liv försvann (men lyckades backupa en del). Nu åker min jobbpc fram och tillbaka men den är sååååå sömnig oxå får man inte göra vad man vill på den.

  Ser framemot outfitbilder.

  SvaraRadera