lördag 21 augusti 2010

Nya spännande produkter från LUSH

Lush fortsätter med sina revolutionerande och spännande produkter och senast i raden är Silk Stockings. Silk Stockings förlänger sommarkänslan och låter din hy skimra ändå in i höstmörkret.Silk Stockings solid body tint
Denna fasta bit ser ut som silkesstrumpor när den smörjs in på benen. Smält direkt på benen och se omvandlingen när de rosiga färgerna i biten jämnar ut hudtonen och kokossmöret och Sheasmöret lämnar benen mjuka och lena. Den ger även en lätt skimmerton som reflekterar ljuset så att ögat distraheras från hudens ojämnheter. Nu kan du alltså gå barbent även när du inte känner dig solbränd nog och få färg utan att utsätta huden för farliga solstrålar. Biten fungerar även bra på armar och dekolletaget och doftar ros, jasmin och sandelträ.Black Stockings solid body tint

Detta är en mörkare version av Silk Stockings och använder kopparrikare val av pigment för att hjälpa mörk hy lysa klarare istället för att se torr ut. Biten är inte endast för mörk hy utan färgar även de blekaste ben. Med en kryddig, karibisk inspirerande doft får du en härlig semesterkänsla när du smörjer in benen.
För en sexig look smörj in benen och dra ett streck upp längs med vaden med en eyeliner för den ultimata burlesk looken á la Dita von Teese.

Båda bitarna tvättas enkelt bort så det blir inga fläckiga lakan. Var bara vaksam på att inte använda för nära vita plagg.
LUSH är en butikskedja, ursprungligen från England, som tillverkar och säljer färsk handgjord hudvård i lösvikt – precis som i en delikatessaffär.
Allt är vegetabiliskt, icke djurtestat och det mesta veganvänligt. Många av produkterna är så pass färska att de måste förvaras i kylskåp.
I Sverige har Lush funnits sedan november 1997 och har butiker i hela landet samt postorder.Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar