torsdag 10 september 2009

Strumpor - prisvärda eller inte?


Gillar dessa skarpt. Så söta och så fina att kombinera med alla andra mollysar.

# 283 knee length sock, chalk

Men är de värda sina pengar? Eller är det här man börjar snåla? Jag är tveksam...


Follow EXKLUSIV VARDAG

11 kommentarer:

 1. Jag undrar också.. de är fantastiska!

  och jag stör mig på att jag höll ett par när det var halva priset på Mathilde i somras .. men då var jag snål.. DÅ .. *muttrar*

  SvaraRadera
 2. HISSAR! Jag har inga men vill gärna ha. Så jag ska definitivt köpa dem.

  SvaraRadera
 3. De är helt underbara! Dock på tok för dyra, så jag ska inte köpa några...även om jag gärna vill! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har tre par, chalk och grey i ull och chalk i bomull ( Bina... jag slog till på Mathilde) och jag tycker absolut att de är värda sitt pris :)

  SvaraRadera
 5. Jag har 4 par måste jag erkänna för jag älskar dem. Fast i ull. Bronze, Grey, Chalk och Dark Blue.... Underbara och absolut värda sitt pris tycker jag...

  SvaraRadera
 6. Jag har ett par i bomull i färgen chalk, köpte mina på Tradera, nya såklart och de blev något billigare där. Tja du är de värda det, inte egentligen kanske men de gör sig fint till vilken outfit som helst och det är lite känsla att veta att det är Odd Molly, fjantigt jag vet! Det finns ju annars massor av andra fina och billigare strumpor att köpa nu.
  En sak som jag upplevde med mina är att de kasade så jag har sytt i ett gummiband längst upp och nu sitter de där de ska så långe jag vill! Ett tips!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 7. Nja, jag kan inte motivera det priset för mig själv. Köper hellre en massa olika på Lindex, Twilfit mm.

  SvaraRadera
 8. Jag har inte några såna men väl stickade i det där lovleyknit mönstret. Är benägen att hålla med pingla: det finns så många roliga o fina sockar o strumpor på andra håll som passar bra till.

  SvaraRadera
 9. Absolut söta! Men för det priset får det gå bort.

  SvaraRadera
 10. Supersöta men alldeles för dyra! Bra att ibland stanna upp och fundera på priset. Man blir lätt "fartblind" när det gäller Odd Molly inköp.Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 11. Jag har mina i bomull - chalk. Köpte dem i Odd Molly butiken i Stockholm. Otroligt dyra strumpor och så var de one size.. jag har st 36 så strumporna bara hääänger. Så hålls de inte uppe på vaden.. nedå, de rutchar ner...

  MEN JAG ÄLSKAR DOM! :)

  SvaraRadera