onsdag 9 september 2009

09 09 09, tur eller otur?

Tänk vilket datum. 09 09 09... sägs vara en magisk dag. Nja säger jag... stress och stress och lite olycka och ilska. Oförstålig diskussion gör oss alla galna. Men man får ta den positiva delen och skaka om så blir allt mycket bättre. 

En snorig son och en son som gladeligen tog nära kompis med hem. Lite kaffe till mig för att pusta ut. Måste lära mig att gå ner i varv. Känna andrum och ta vara på stunden. Så som jag gjorde tidigare. Var bättre på det förr. Nu är det nog dax att stanna upp, se sig om och känna lyckan igen. Vakna upp ur vardagen för ett ögonblick.

Har ni andra haft den magiska dag som sägs det ska vara med detta likasinnade datum?

Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

 1. Tyvärr inte, bara ännu en stressig dag när man knappt hinner hämta andan. Tillräckligt stressigt för att man inte ska hinna stanna upp och reflektera över hur snabbt livets sand passerar i livets timglas.
  Bloggen är mitt sätt att få en egen stund på dagen....tyvärr oftast alltför kort.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Dagen blev inte vad jag tänkte...som så ofta förr. Har suttit hemma sjuk och fick ställa in besök av en fantastisk vän, det tog emot. Men vad ska man göra i dessa hysteriska svin-tider då alla är rädda för smittan. Jag känner mig bättre idag men stannar hemma en extra dag för säkerhets skull.

  SvaraRadera
 3. beror på hur man ser det. jag tycker dagen var som vanligt förutom på slutet när jag klickade hem kappan då(nu ska jag sluta tjata om den- lovar!)

  Ha en riktigt bra torsdag den 10e!

  KRAM

  SvaraRadera