söndag 30 augusti 2009

UGG är vinterns sko


Jag tror UGG är vinterns sko. Och ni som inte prövat. Ni måste. Jag har ett par bruna i mocca, helt ljuvliga och är nu tappert sugen på dessa. Stickade och svarta. Gudomligt fina!

Nu kan man ju köpa UGG hos country-dreams.se också. Tänk så bra! Och i kombination med ODD MOLLY.

Nån som har UGG? 
Eller är sugen på ett par?


Follow EXKLUSIV VARDAG

10 kommentarer:

 1. Jag kommer att köpa men från denna butik då det blir mycket billigare:


  http://www.snugaustraliauggboots.com.au/

  SvaraRadera
 2. Jag har två par: ett par i choklad med snörning fram o ett par i sand med dragkedja bak. Jag tycker de är supersköna och brukar faktiskt gå barfota i dem på vintern. Håller bättre temperatur då.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Min lokala Mollybutik har fått in lite olika UGG´s. Kommer absolut att prova. Är sugen på ett par grå cardy. Men hur praktiskt är det i slaskiga Stockholmsvintern? Äh. Form före funktion!
  /Affi

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Har aldrig provat faktiskt, kan tycka de är söta men inte så kvinnliga. Kan tänka mig att de är mjuka och sköna dock så jag kanske skulle prova ett par då tillfälle ges... De med snörning är fina tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag har ett par lite högre i Chestnut och älskar dem. Tycker de är superfina till mina Mollysar och tycker faktiskt det är kvinnligt och sött med det lite klumpiga till spets.

  SvaraRadera
 7. Kikar in och ser att mitt inlägg blev väldigt avhugget och kort.. *raderar*

  Nope .. jag har inga och vill inte ha heller då jag har skinnstövlar av liknande modell men med snörning längst upp på sidan av skaftet som jag älskar. Däremot har jag ett par UGG-innetofflor som är supersköna!

  SvaraRadera
 8. Jag har haft UGG´s i massa år nu. Trodde trenden skulle dö ut men jag kommer aldrig att sluta använda mina skönaste skor :-D har svarta halvhöga och beige i en hög modell. Kanske blir det ett par till i vinter.

  SvaraRadera
 9. Älskar UGG! Har haft varje vinter de senaste åren, både jag och min dotter =)

  SvaraRadera