tisdag 23 juni 2009

ODD MOLLY brallor som önskas...

Dessa vill jag ha, tycker de är så fina. Undrar om man kan finna de på rea nånstans. Nån som vet? Eller nån som har ett par i sina gömmor kanske? Jag ska leta efter dem med ljus och lykta!
#contour trouser, flared 
725, dark blue


Follow EXKLUSIV VARDAG

5 kommentarer:

 1. Jag har dem och älskar verkligen dem! De är jättefina. Så leta efter dem för det är dem definitivt värda. De stod som nr 2 på min lista inför Odd Molly köp av vårkollektionen (nummer 1 var jeanskjolen!) och jag fick först tag på dem från Gucce. De är dock jättesmå i storleken så tänk på det när du letar efter dem. Jag beställde dem i en stl 2 eftersom jag alltid är en 2:a i underdelar och ofta en 1:a i överdelar. De var supersmå och jag kom alltså inte ens i dem. Lyckades byta dem mot en 3:a. Så gå upp en storlek om du köper dem. De finns ofta ute på Tradera, men inte många säljare talar om hur små de är...

  SvaraRadera
 2. De är såååå snygga.
  Jag har inte en suck att komma i dem men vill verkligen ha! *trånar*

  Jag var ju ute på shoppingstråk igår och såg att Matilde hade en massa byxor i ett skåp (på rea). Eftersom jag inte ens kan klämma mig i OMs byxor brydde jag mig inte om att kolla närmare men det kan mycket väl ha varit de här. Du kan ju ringa dem och kolla (det var butiken på Hamngatan).

  SvaraRadera
 3. De där har varit på min önskelista också. Blev kär i modellen efter mina haightpants. Vi får kolla på Tradera. Vet att det finns ett par 1or ute nu, eller gjorde iaf.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fiorucci på Vallgatan i Göteborg hade dem idag i flera storlekar på 50% rea.

  SvaraRadera