onsdag 16 november 2011

Skoundersökning - visste ni att...?

I en stor undersökning har Europas största skoåterförsäljare Deichmann frågat 1000 svenska kvinnor om deras relation till skor. Vilken typ av skor de känner sig sexigast i. Vilken typ av skor de tycker ser sexigast ut på män och om de föredrar att köpa glamourösa men opraktiska skor eller om de hellre spenderar pengar på komfort, men inte så glamourösa skor.

I studien konstaterar man att 3% av de svenska kvinnorna bara använder ett par skor en gång och sedan kasserar dem. Hela 5% av kvinnorna använder endast platta skor medan resten föredrar höga klackar.
43% av kvinnorna uppgav att de äger skor med tio centimeters klack eller högre.

Något som inte var så överraskande var att 22% av kvinnorna angav att högklackade skor är den typ av skor de känner sig sexigast i. Mer förvånande är att 2% av dem anser att moonboots gör att de känner sig mest sensuella!

Vi har länge haft på känn att sandaler på män är väldigt osmickrande. Nu är detta äntligen statistiskt bevisat. Endast 1% procent av kvinnorna tycker att sandaler är den sexigaste typ av skor på en medlem av det motsatta könet.
Avslutningsvis kommer här frågan vi alla undrat över, vilka skor är sexigaste på män enligt svenska kvinnor? En majoritet av
65% tycker att sneakers är det sexigaste en man kan bära.
Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar