måndag 10 oktober 2011

Unik stylingserie


Revlon Professional har länge haft en idé om att skapa en unik stylingserie med produkter som ger frisörer möjlighet att utveckla sin kreativitet till fullo.

Tillsammans med sex av de största frisörerna i världen, har Revlon Professionals skapat ett koncept med utgångspunkt i det konstnärliga inom frisöryrket. Resultatet blev serien Style Masters. Denna serie, vars huvudmål är att främja den kreativa friheten hos både frisör och kunder, består av 17 olika kvalitetsprodukter. Designen är minimalistisk, enkel och funktionell. I serien finns produkter för alla typer av frisyrer och hårkvalitéer, så att både män och kvinnor ska kunna skapa just den frisyr de själva vill.
Stylemasters fick nyligen pris som årets hårvårdsserie i frisörsegmentet under Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2011.
FANATICURLS Sculpted Curls Activator
Style Masters Fanaticurls - Formar och definierar dina lockar, så de verkligen syns.
Fanaticurls från Stylemasters ger överlägsen definition, strukturerade lockar och total kontroll - även i tjockt hår som lätt blir frissigt och svårformat. Produkten ger en skulpterad look som håller sig på plats hela dagen.
Pris: 179kr

Användning: Produkten kan användas på alla hårtyper och alla längder. De sex Style Masters är Charlie Price, och David Raggulia båda från USA, Fumio Kawashima från Japan, Robert Masciave från London, spanska X-Tryck och Gun-Britt Zeller från Danmark. Med kunskap, kreativitet och erfarenhet har de tagit fram Stylemasters. En serie med produkter som de själva saknat på marknaden, med ingredienser och funktioner som dem vet fungerar. Style Masters säljs endast hos utvalda frisörsalonger i hela landet.

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar