torsdag 13 oktober 2011

Rapsodines hud och hårvårdserie


Rapsodines hud och hårvårdserie består av ett 30-tal helt ekologiska produkter som alla baseras på svensk rapsolja. Rapsoljan som används i Rapsodines produkter utvinns ur ekologiskt odlad raps från Österlen i Sverige. Kallpressad rapsolja är inte bara gott i matlagning och bra för hälsan. Oljan har dessutom visat sig fungera utmärkt för hud och hudvård. Rapsolja är en halvfet olja som absorberas snabbt. Den är mjukgörande, skyddande och mycket näringsrik. Rapsolja har mycket goda effekter på torr och irriterad hud. Rapsolja innehåller mycket steroler vilken gör att den har bättre effekt och är nyttigare än exempelvis olivoljan.
Rapsodine sockerskrubb
En stimulerande och mjukgörande kroppspeeling baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp av varmt vatten. Produkten är helt fri från vatten och konserveringsmedel och innehåller vitamin E.
Pris 69kr
Rapsodine fuktighetskräm
Rapsodines fuktighetskräm kan användas över hela koppen och även i ansiktet. Rapsoljans unika fuktbevarande, återfettade och lindrande egenskaper motverkar torr hud. Krämen tränger snabbt in i huden och passar lika bra på normal hud som behöver en extra fuktkick som på torr och känslig hud.
Pris : 114kr

Rapsoljan är överlägsen mot torr hy och sägs kunna lindra hudbesvär lika bra som kortison fast utan biverkningar. Rapsoljan är en ren naturprodukt och är helt obehandlad. Rapsoljan i Rapsodines produkter kommer från den fina höstrapsen som med den årslånga tillväxten ger rapsoljan dess goda egenskaper. Kallpressningen sker vid låg temperatur och det utvinns endast tre droppar olja i sekunden. Inga produkter i Rapsodines serie är testade på djur.

Rapsodines produkter finns att köpa i välsorterade parfymerier, hudvårdssalonger, och hälsokostsbutiker samt på
www.rapsodine.se

Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar