tisdag 19 april 2011

Kändisskvaller?

Gillar du kändisskvaller? Söker du efter kändisskvaller?

Våra svenska kändisar är förstås det som intresserar oss svenskar mest, så många svenskar ägnar en hel del tid åt att leta skvaller om svenska kändisar. Det som skiljer skvaller om svenska kändisar från internationellt kändisskvaller är att det svenska skvallret är mer begränsat, helt enkelt för att färre hemsidor och bloggar ägnar sig åt skvaller om svenska kändisar, de flesta i världen vet ju inte ens om vilka de svenska kändisarna är (med undantag för kungafamiljen, som faktiskt är ganska kända runt om i Europa, och stora, internationellt kända personer som Ingvar Kamprad, Peter Stormare, Stellan Skarsgård och medlemmar i mycket kända popgrupper, som ABBA, Roxette eller Ace of Base).

Det finns dock svenska hemsidor på nätet där man kan hitta en del skvaller om svenska kändisar. Våra kvällstidningar (Aftonbladet och Expressen) skriver till exempel en hel del om olika kändisar, och det finns även ett helt forum fyllt med kändisskvaller på det stora svenska forumet Flashback.

Många bloggare skriver även en hel del skvaller. Det finns till och med svenska bloggare som specialiserat sig helt och hållet på skvaller, både om kändisar och om till exempel bloggare. Att leta efter skvallerbloggar kan därför vara ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på det senaste svenska skvallret.

Skvaller roar ju många, även mig! Mode, intriger och annat...

Konstigt nog lägger man energi på andras liv och vill inte att andra ska vara så nyfikna på ens eget?!


Follow EXKLUSIV VARDAG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar