
Det här behövs till 4 port:
4 kycklingfiléer
125 g vitlöksost
2 msk hackad persilja
salt, peppar
1 msk smör eller margarin
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
1 msk kinesisk soja
8 körsbärstomater
Ugn: 225°
Gör så här:
1. Skär en ficka i varje filé och fyll med en klick vitlöksost och hackad persilja. Fäst med tandpetare.
2. Krydda med salt och peppar, och bryn i smör. Lägg över i en form.
3. Blanda grädde, fond, soja och resten av vitlöksosten i stekpannan och låt koka upp. Häll över kycklingen och baka i ugn i 15 minuter. Strö över tomater och baka i 5 minuter till.
Servera med klyftpotatis och en kall tsatsiki!
Smaklig måltid!








Inga kommentarer:
Skicka en kommentar