lördag 1 januari 2011

Cliniderm via Buzzador


Som medlem i Buzzador är jag med och provar olika produkter! Detta gången fick jag förmånen att prova Cliniderm, Apotekets nya hudvårdsprodukter! Några dagar har jag testat nu och kan säga att detta är ljuvligt. Sköna produkter som garanterat kommer ge resultat!

Dessutom fördelaktiga priser och produkter som kommer passa alla!


Ett kompakt sortiment, skräddarsytt för kvinnor i norden

Cliniderm är ett kompakt och optimerat sortiment. Med få och effektiva produkter underlättar det att enkelt skräddarsy sin egen hudvård anpassat för det nordiska klimatet.

Varje produkt har anpassats för att fylla en specifik funktion. Dagkrämen skyddar effektivt huden mot yttre påfrestningar medan nattkrämen stärker och återuppbygger den inför nästa dag.

Kombinationen av individuellt anpassade produkter är ett komplett hudvårdssystem som ger optimalt skydd för de nordiska förhållandena, samtidigt som de kan hindra hudens ålderstecken.

Cliniderm – ett resultat av avancerad forskning

Utvecklingen av hudvårdsprodukterna från Cliniderm bygger på mångårig veten-skaplig forskning om huden, och hur den reagerar på vårt krävande nordiska klimat. Därför är också produkterna perfekt avpassade för den nordiska kvinnan.

Två av hudens viktigaste skyddsbarriärer är penetrations- och fuktbarriären. De skyddar mot irriterande ämnen och bevarar hudens fuktbalans. För att säkerställa produkternas positiva effekt på dessa skyddsbarriärer genomfördes en studie. Den visade att den multifunktionella kompositionen i Cliniderm både stärker och skyddar hudbarriären. Resultaten visar också att regelbunden användning av Cliniderm Age Delay Serum, Active Protection Day Cream och Optimal Strength Night Cream förbättrar penetrationsbarriären avsevärt.

Follow EXKLUSIV VARDAG


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar