lördag 28 augusti 2010

Ur gårdagens överraskningsfredag

Så härligt det är att göra nått för kär väninna. Planering på hög nivå. Kändes nästan som vi förberett en möhippa. Men fel, denna tjej fyller 35 på söndag. Kidnappad på jobbet klockan fem. En flaska champagne i handen vandrades det genom festivalen. Till lägenheten där alla andra tjejer stod och tryckte och överraskade henne ytterliggare. Tårar och skratt omvartannat. Bubbel och snittar fick inleda kvällen som sen fortsatte på La Roche. Underbara tappas med rolig servitör. Skratt som på vilken tjejmiddag som helst... tolka det rätt. Här kunde vi sitta hur länge som helst. Fantastiskt god mat och vin såklart.

En avslutande cosmopolitan på Lilla Torg till sena natten. Djupa diskussioner kombinerade med annat så kände vi alla oss nöjda!

Väl hemma, redo för sängen, och förberedd för dagens bröllopsjobb upptäckte jag att inga nycklar fanns i min väska. Kul att upptäcka klockan två på natten. Ransakning av sig själv, var är dem? Jo... väninnan lånade dem innan på dagen, ligger där inne... vad är alternativet då när man ju inte kan sova ute? Knacka på fönsterruta och väcka maken med lysande telefon genom ruta. Så in kom jag efter tjugo minuters bry med kontakt!

Sömn och kaffe har nu gjort mig redo för ännu ett lyckligt bröllop att plåta!

Njut lördagen och ta hand om er!
Follow EXKLUSIV VARDAG

1 kommentar:

  1. En helt fantastiskt trevlig kväll!!!

    Skönt att du kom in till slut!! ;-)
    Ha en fortsatt underbar helg!
    Kram

    SvaraRadera