torsdag 29 juli 2010

Ur en underbar torsdag

Konstigt nog är man ibland glad för lite moln och regn. Njuter av en innedag fast man är en soldyrkare som jag. Sova länge trots hela huset fullt av övernattningsgäster men med god och lång frukost står man ut med det mesta. Avkopplande förmiddag som sedan leddes ut på äventyr och soffjakt. Hur många ställe vi var på låter i vara osagt med hem kom vi glada och lyckliga över en alldeles nyinköpt soffa. Denna kommer om ca 10dgr och är ju bara helt underbar.

Efter vila och lekande barn fick vi en idé om mat och annat på byns lokala pub. Sagt och gjort gav sig familjen på cykel för att avnjuta en semestermiddag med tillhörande vin och trevligt sällskap. Lillkillen träffade kärleken så han var nöjd och glad och stora killen köpte sig en fotbollstidning och var minst lika nöjd.

Huvudvärk och trötthet gjorde att jag och lillkillen fick bege oss tidigare än de andra som satt kvar och fortsatte sin semesterfirande. Själv tippar jag på en tidig sömn!

Hoppas ni alla njuter av sommaren som vi gör. Känns minsann som man är på semester fast man inte är där. Måste vara ett tecken på att man mår bra i livet och trivs där man står just nu!


'Follow EXKLUSIV VARDAG


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar