tisdag 8 december 2009

Vårda ODD MOLLY



Vårdar ni era ODD MOLLY 
mer väl än andra klädesplagg? 

Får de en bättre plats i garderoben 
och är mer rädd för spill och kladd när dessa är på?

Eller har de samma rang som alla era kläder?
Berätta...



Follow EXKLUSIV VARDAG

4 kommentarer:

  1. Hej,

    jag är väldigt rädd om mina "Molly,sar"! Eftersom varje plagg jag har ( å det har blivit många med åren)betyder så mycket för mig vill jag ju vårda dom därefter. Min snälla make har nyligen försett mig med ny garderob att ha till Molly-kläder.

    Så hos mig har dom betydligt högre rang..

    SvaraRadera
  2. Samtliga kläder jag har är jag rädd om och jag tycker nog jag behandlar de lika. Måste ändå skriva att jag kanske är mer rädd för att spilla eller på annat sätt råka förstöra ett dyrare plagg som Odd Molly eftersom det kostar så pass mycket mer. Det är ju liksom inte bara till att köpa ett nytt plagg... Men jag är barnsligt förtjust i det mesta i min garderob och egentligen är det inte priset som avgör vad jag känner för de utan känslan jag får då jag använder det så det kan vara ett riktigt billigt plagg som blir förstört som får mig ledsen också.
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Jag är försiktig och rädd om alla kläder men i och med att Mollysarna kostar en hel del är jag naturligtvis extra rädd om, och också försiktig, med dessa plagg. Tar inte på mig dessa i vilka sammanhang som helst. Tror ex jag skulle ha svårt att använda vissa av plaggen om jag visste att jag skulle ha med små barn att göra... :) Skulle jag förstöra ett Mollyplagg skulle jag helt klart bli mer förbannad och ledsen än om det skulle ske med ett billigt plagg...

    SvaraRadera
  4. Jag har bättre och sämre kläder. De bättre inkl Mollysar vårdas ömt. De sämre får sämre plats och vårdas inte lika försiktigt. Men det har oftast att göra med priset och inte vlket märke det är. Dyrare kläder får bättre behandling men även vissa HM favvoplagg tas hand om mycket noga.

    SvaraRadera