lördag 5 september 2009

Två-årig prinsessa

Tänk att vara två år. Så ovetande om världen och dess innebörd. Njuta av att bli uppvaktad med flertal presenter, kladda i sig sin tårta och trippa runt i sitt esse. Underbart, synd att tiden går så fort bara.

Nu har vi sett en liten sessa fylla två, prinsessskor i plast, pippiservis och mer därtill. En överlycklig tjej och så söt dessutom. En mysig kväll med supergod mat och trevligt sällskap. Relativt tidig hemgång delvis för fotbollsmatch men även för att tröttheten kröp på.

Men relax en stund innan sängen kallar, känns att det var ju ett tag sedan man själv var två. Och hur mycket har hänt på alla dessa år.... jo ganska så mycket... hm!Follow EXKLUSIV VARDAG

2 kommentarer:

  1. Har du också en 2åring!? Visst är det en härlig ålder om man bortser från trotsen(som faktiskt kan vara rätt rolig att se om man är på rätt humör)?

    Kul att se när de får paket och uppvaktning- hur mycket fattar de egentligen av vad som händer....Hoppas alla är nöjda o glada!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nej vi har ingen två-åring, var och grattulera en... men visst är det en härlig ålder kan komma ihåg det som igår. Våra killar är 6 och 9. kram

    SvaraRadera