onsdag 16 september 2009

Tandlös och stolt

En liten kille som inget hellre vill än att tappa tänder. Alla gör det men inte han. Enligt honom själv. Varför trillar inte mina, är hans ord. Äntligen lossnar de, en efter en och idag var det stora dagen D. Den första föll och han grät av lycka. Det ska jag berätta för den... och den... och den...

Tänk vad som kan göra dagen för en kille på sex. Det lilla som betyder så mycket. Som kan vara så viktigt här i livet. Som gör dagen till en dröm. Underbart att se barnens lycka, för som för oss är det lilla men för dem det stora. Känner en ypperlig vardagsexklusivitet som ska vara länge.

Follow EXKLUSIV VARDAG

5 kommentarer:

 1. Vilken söting! Skriv ner det på en lapp hur han reagerade. Lägg den lappen i en fin ask tillsammans med tanden och spara den åt honom tills han blir vuxen!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är genom barnens ögon som man återupptäcker livets små glädjestunder. Allt får ett helt annat skimmer. Lyckan är att hitta ett smultron i trädgården eller att doppa fötterna i fågelbadet. Det lilla blir stort och allt annat runt omkring försvinner.

  Jag håller med dig, barns glädje och skratt är ett av livets absoluta exklusiviteter!

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt...
  Skriver du dagbok?
  Kan vara gulligt att bevara till framtiden..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jaaa - vi hade en liten femåring som satte sig käpprakt upp i sängen i går morse.. "MAMMA MIN TAND ÄR LÖS" och hon är tamejtusan så lycklig att det skiner om henne.

  SvaraRadera
 5. min 5-åring tappade sin första förra veckan. Pratar om guldpengen tandfen lämnade och är överlycklig!

  kram

  SvaraRadera