söndag 6 september 2009

Män som hatar kvinnor

Summerar en söndag av lycka. Regnig förmiddag men varm och solig eftermiddag. Huset blev storstädat, iväg och skrev avtal på husbilen vi lånar nästa helg. Vi som familj ska minsann göra premiär i campinglivet. Fast en ny variant med alla förutsättningar. Kommer bli bra.

En tur hos gamla farfar och hem i trädgården och fick poolen tömd. Ja en massa måsten men roliga sådana så nöjd med dagen är jag. Avslutande familjestek i ugnen kan väl inte bli bättre.

En stor son som tillbringat dagen med kompisen på badhus, lycklig var han efter satt rekord i vattenrutchkanan men hemkommen med lätt snorighet. Hoppas på inget mer.

Nu slänger vi oss i soffan, kikar på "Män som hatar kvinnor" är väl sist i Sverige att se denna. Men spännande ska det bli. Har ni sett den? Vad tycktes?

Njut söndagen alla så hörs vi snart igen...

Follow EXKLUSIV VARDAG

9 kommentarer:

 1. Vill bara passa på att tacka dig för att jag fått en så fin design på min blogg. Utan dig hade jag aldrig hittat till Sanny.

  Är SÅÅÅ lycklig över min nya fina layout!!

  Jag såg också filmen bara för en vecka sen, inte lika bra som boken (det är väl alltid så) men sevärd!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag var nog näst sist att se den. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag såg den samma dag som den släpptes på Dvd, väldigt sent jag också alltså. Boken var ju så himla bra så filmen hade ingn chans att leva upp till det. Sevärd tycker jag i alla fall.
  God natt.

  SvaraRadera
 4. Jag såg den också för första gången igår kväll. Helt ok film. Tyvärr tycker jag inte Peter haber passar in. Jag tänker på Beck hela tiden när jag ser honom :/ men han spelar bra :)

  SvaraRadera
 5. Ang filmen: jag har svårt för Haber i alla allvarliga filmer. Han är liksom Sunes pappa.

  Låter härligt med husbil, vi är i valet och kvalet att köpa en faktiskt. du får berätta sen hur det var!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Ja, den var sevärd och nu vill man bara se de andra filmerna i serien också. Men då går jag nog på bio. Annars blir väntan så lång.

  SvaraRadera
 7. Hej o tack för senast! En lycklig tjej som ägnade söndagen åt lek o bus med sina nya presenter. Tusen tack fr oss och Carma!
  Och igår firade vi ettårig bröllopsdag, fick oväntad present och blommor, så lycklig över att ha världens finaste man är jag! Kram Annika

  SvaraRadera
 8. Nej, jag har ännu inte sett den! Men slukade böckerna och har fått höra att det är inte fel att vänta med filmen.

  Häftigt med husbil. Vår familj har gått andra hållet, från husvagn till stuga/hotell

  SvaraRadera
 9. Såg den på bio, och den var bra!! Rapace var suverän som Lisbeth, och Mikael Nyqvist som "Kalle Blomkvist", men håller med övriga om Haber ;) Har läst böckerna, så jag ser fram emot andra filmen nu i höst.

  SvaraRadera