fredag 18 september 2009

Lugn, pizza och elgitarr

Sista dagen på en arbetsvecka var anländ. En dag för många att se framemot. Men för min del, en dag av lugn såväl som de andra dagarna. Trötthet är ett faktum men vissa timmar känns en lycka och en normal kroppskänsla vara åter. Märklig kombination.

Enklare tur för köp av en elgitarr. Stora killen har börjat spela. Genom musikskolan. Och var nu tvungen att ha sin alldeles egna. En glad kille blev han och kvällen förgylldes med diverse klink. Början på "Oboy" och "When september ends". Med framtidstro ser han sig själv i Idol om några år. Hoppet är det sista som går ur en.

Spontan fika med lillebror min och hans sambo. Trevligt och mysigt med kortare promenad i solen. Skönt att få umgås lite. Avslutande fredagspizza smakar alltid bra.

Så nu inleder vi helgen med hopp och pigghet och möjligheter att vara. Men utan en massa måsten så kan man ta varje minut för vad den är. Trevlig helg alla!

Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

 1. tack för din kommentar! Vad hittar du på? Har precis lagt ut en tävling på bloggen om ett presentkort från MyKidoo, var gärna med o tävla! :) Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Låter härligt!

  Njut av familjen och helgen!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ha en fin helg du ed och passa på och njut ordentligt och återhämta dig! Kram!

  SvaraRadera