lördag 5 september 2009

Kräftor, regn och helg

Njutbart med helg. Sova länge, fixa och dona och känna sin ledighet. Nödvändigt efter gångna veckan av full stress. Fredag kvällen hos goda vänner. Kräftor med tillbehör och fantastiskt trevligt. Skratt och fnitter hela kvällen lång. Underbara människor. Kul att få nya vänner på äldre dar som man verkligen fungerar på topp med. Exklusivt! Och såklart hade jag full mollyutstyrsel, det gör ju dagen ännu bättre.

Dagen idag bjuder regn och rusk. Hösten är här för att stanna, det är uppenbart. Men lite mysigt med radion på högsta och dammsugaren fram, fixa och dona. Idag sker storstädning av dressingroom och övriga huset. I eftermiddag bär det av på tvåårskalas, en liten prinsessa fyller år. Alltid mysigt. Och sen kan man se fram emot en kväll hemma i soffhörnan, njuta familjen och bara vara närvaro. Tror att denna helg kan bli till belåtenhet för alla!Follow EXKLUSIV VARDAG

2 kommentarer:

  1. ha en härlig kräftskiva. Själv ska jag jobba hela helgen. Blir det någon Molly som får äran att följa med på kräftkalaset?

    SvaraRadera
  2. Låter som en helg på topp!!!
    Kram Ina

    SvaraRadera