tisdag 15 september 2009

Influensa i själen

Kan man ha det? Influensa i själen? Sår på insidan som måste läkas? En matthet präglar och en känsla av smör i alla leder. 

Men en dag i solen. Sittande med latte och funderande över livet. Vad är viktigt? Var ska man lägga sin energi? Såklart på det som står en närmst hjärtat. Det man vill och det man prioriterar. Läkemedel för influensa i själen är vila. Stillsamhet och egen närvaro. Låta ens egen kropp få bestämma hur dagen ska se ut. Ingen annan ska styra. Det mår vi alla bäst av tror jag. Men jag går på rätt håll. Känns det som. Tänker lite framtid. En positiv sådan. Och tror mig veta vad den ska innehålla. Och det känns bra hittills iallafall.

Follow EXKLUSIV VARDAG

5 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bättre snart och en stor kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Usch... jag vet precis hur det känns att må så. Ta väl hand om dig och lägg alla "måsten" åt sidan. Och ge det tid!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. vila... OCH sluta jaga.. livet ur dig....materiela ting är inget du har nytta av när du ligger där och inte kommer ur sängen... stanna och lägg ner allt som heter måste...
  det tog mig 2 år innan jag mådde ok igen... jag vet vad jag pratar om ... KRAM

  SvaraRadera
 4. Ibland måste man lyssna inåt på vad man behöver och vill istället för på alla måsten. Jag skriver ibland för tyvärr tillåter inte samhället sådant så mycket men då måste man tvinga sig själv att sätta ner foten, dra i bromsen och lugna ner sig lite och ge sig tid att lyssna. Försök att ta det lugnt, det finns inget som egentligen inte kan vänta. Påminna sig själv om att då tiden snart är slut kommer man knappast ångra att man inte jobbade mer men man kommer säkert ångra att man inte spenderade tiden med sina nära och kära...
  Kram Ina

  SvaraRadera
 5. kan det vara hösten som ger dig den här nedstämdheten?
  men du verkar iaf vara så medveten om ditt mående och det är alltid ett plus. Ett plus också att du verkligen försöker hela dig själv.

  Massor med kramar!

  SvaraRadera