torsdag 3 september 2009

Nyhet hos mig


En ODD MOLLY nyhet hos mig! Beställning blev leverans! Med så många detaljer - så vacker så!

# 55 Revolution blouse, powder

Finns hos folkart.se
missa inte erbjudandet 
till höger!
Follow EXKLUSIV VARDAG

8 kommentarer:

 1. Tänk den beställde jag oxå precis från Folkart med din fina rabatt!! Så söta vi ska bli :) Kram, Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag ville hellre ha Freedom blouse i dark blue och den hade inte Folkart. Det blev Ajabaja som fick den beställningen. Hade jag bara kunnat rättfärdiga ett klänningsinköp så hade jag köpt en Ikat Indy dress i blått hos Folkart. Jag älskar ju blått. Men en sådan klänning får nog bara gå på promenad ett par gånger /år hos mig, så den får någon annan köpa. SNYFT!

  SvaraRadera
 3. Superfin! Fast jag är mer sugen på den i chalk... Jag klickade hem mitt livs första lovely knit (i dark blue) med din rabatt. Jag är ny"frälst" mollyholic och det räcker med en endaste gång (läs plagg) för att bli hjälplöst fast i mollyträsket *fniss*

  SvaraRadera
 4. Hej Linda
  Jag beställde likadan efter Karinka´s provning och den fina rabatten. Så jag får nog vänta tills efter helgen innan den kommer till mig.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag provade den igår och tycker den är underbar! Bra val!

  SvaraRadera
 6. Efter Katinkas visning växte den där o jag skulle gärna prova den. Superfin färg och den där får vi se på bild PÅ sen va? ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Tack för erbjudandet på Folkart! Jag hade precis skickat iväg min beställning till Ajabaja så det kändes lite snopet...men jag kan alltid hitta något mer ;-)
  Trevlig blog du har, jag följer den gärna och läser vad andra Oddis-älskare tycker om kläderna.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera