onsdag 23 september 2009

Drömliv - lycklig på riktigt

Denna bok är beställd. Inspiration från AMELIA. Om två driftiga människor. Texten om dem gick rakt in i mig. Det var så rätt.


Två driftiga kvinnor. Och blandar man dem, tar lite av varje. Så finns jag. Det var så uppenbart. Läsvärd artikel i AMELIA minsann.

Författarna, Kajsa Ingemarsson och Karin Nordlander. Kajsa gick rakt i perfektfällan och Karin fick diagnos MS.

Ja, säger då jag det - jag är en mix av dessa!
Återkommer med recention när boken är läst.

Boken handlar om: Drömliv är boken som kommer att förändra ditt liv. På ett mycket pedagogiskt och underhållande sätt beskriver författarna hur du ska finna lyckan i ditt liv. Det handlar om att lyssna mera inåt och att "sätta själen i förarsätet". Drömliv är en inspirerande vägledning till ett meningsfullt, rikt och lyckligt liv. De metoder och tankar författarna förmedlar är på en gång både nya och tidlösa och handlar om att skapa ett lyckligt liv på alla plan; materiellt, fysiskt, andligt och mentalt. Drömliv är ett sätt att hjälpa människor att hitta vägen till sin inre kraft och outnyttjade potential.

Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

 1. Den ska jag köpa! Allt för oss sökare...

  SvaraRadera
 2. Bra lästips! Kajsa Ingemarsson skriver bra! Jag kan iaf inte sluta undra över ditt mående. Lilla söta L, hoppas du är okej!

  KRAAAM!

  SvaraRadera
 3. Bra boktips, fint skrivet! För den intresserade, har skrivit om denna bok och andra inom liknande genre. För det utvecklande, för människan i sin storhet och sitt sökande. SoulBooks (http://soulbooks.blogspot.com/).
  Eller kanske nutidsbloggande även lite mer djupgående andlighet och värld i en och samma ström? (http://nyatiden.blogspot.com/)
  Allt gott i det nya och det omvälvande!

  Carl M

  SvaraRadera