torsdag 27 augusti 2009

Velour, snyggt eller inte?


ODD MOLLY velour, är inte riktigt jag. Inget som varit attraktivt i mina ögon. Men så såg jag tjejen på Kings and Queens. Iklädd denna sötsak och jeans. Så fint var det. Klädsamt och lättsamt på samma gång. Kanske en att fundera över.

# 12 velour hooded tunic, rose

Vad tycker ni om velour kläderna? Snyggt eller inte?


Follow EXKLUSIV VARDAG

11 kommentarer:

 1. Jag älskar velourplaggen och tycker de är underbara. Min sambo är tyvärr mer tveksam...

  SvaraRadera
 2. Jag älskar dem! Allihopa! Har 3 par Haight, en munkjacka, ett par vanliga mjukisbrallor och en hood typ den på bilden. Ska slå till på den bruna mönstrade overallen i vinter också. Kropp för den eller inte, jag bara älskar den! Sen ska jag gå runt med Odd Mollys handkräm i fickan o smörja in mig i värsta Farbror Barbrostil!
  ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag har bara ett par haight pants (som jag förövrigt sitter i nu) och de är underbara i kvallan. Den tunikan du visar är så söt så söt!

  SvaraRadera
 4. Velourplaggen är fina men jag äger inget än. Kommer troligtvis investera i en mönstrad jumpsuit som kommer till vintern. Velour är något man har hemma och myser i, inte på jobbet eller på stan.

  SvaraRadera
 5. Måste klargöra lite, lät lite hård där... Alltså jag menar att JAG skulle inte använda det på t ex jobbet men det stör mig inte om andra gör det. För mig är velour myskläder. Visserligen är Mollys velourisar jättefina så är det något mysplagg man kan ha på "allmän" plats så är det de.:-)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar dem! Jag har en robe i almost black och jag köpte den nog framförallt för fjärilen på ryggen ;-) men jag har mer och mer börjat uppskatta velouren också. Å andra sidan är jag ju en hängiven Juicy-tjej som skrotar omkring i de velourseten här hemma också, så steget var väl inte särskilt långt......

  /Zun

  SvaraRadera
 7. Älskar velour, och särskilt Molly-velour! Har en robe i Almost black fr vårkollektionen, och känner mig jättfin i den. Använder den som kofta/utekofta nu på sommaren. Även på stan och på jobbet ;)

  SvaraRadera
 8. Jag har inte något velour-plagg ännu, men planerar att ändra på det den 26/9. Hoppas bara att det finns lite olika kvar eller nytt att prova. Den mönstrade overallen ser så fin ut, men jag måste prova den IRL först känns det som. Om den finns då återstår att se.

  SvaraRadera
 9. Velour är nice - skönt och mjukt :)
  Med rätt tillbehör så blir det mer uppklätt så att man även kan ha velouren till jobbet.

  SvaraRadera
 10. Jag har delade meningar själv om velour mollysar. Jag har funderat över en sockersöt rosa klänning i velour...men kan ändå inte släppa tanken om Pyjamas?! Det är snyggt i chocolate och almost black..men i rosa som jag skulle välja om jag skulle skaffa mig en...jag vet inte...känns det pyjamas? :// sockersöta iaf...det är de, de fina velourplaggen!

  Trevlig kväll! // Sara

  SvaraRadera
 11. Tackar för alla kommentarer, har nog bestämt mig nu för att införskaffa en... kram till er alla!

  SvaraRadera