måndag 24 augusti 2009

Komplimanger och kommentarer

Kan känna att jag ibland inte är så aktiv. Inte alltid lika flitig på att kommentera. Men visst är det väl underbart att få läsa alla kommentarer man får. Att se ett litet avtryck på läsare. Det gillar jag. Det ger en positivitet i vardagen. Precis som en komplimang kan höja en till skyarna. Stärka en på bästa vis. 

Och som många säger får man i regel alltid en komplimang när man bär en molly-oufit och visst är det underbart. Lika härligt som att få ge en tillbaka. Det kan göra ens dag fulländad. Ge och ta, borde vara ett talesätt för alla...

Hur känner ni? Mår ni lika bra av att ge som att få en komplimang?


Follow EXKLUSIV VARDAG

3 kommentarer:

 1. Alltid trevligt med komplimanger ;0)
  På tal om sådan vill jag säga att sååå fin
  din stylade blogg blivit...
  Vad trevligt med rabatten, skall genast gå in och kika ;0)
  Hoppas nacken är på god bättring!!
  Kramen Cilla

  SvaraRadera
 2. Jo det känns riktigt bra då man gör någon glad av en komlimang. Tyvärr är man så dålig på att ge komplimanger, ibland kommer jag på mig själv med att tänka typ "vad fin hon är i håret idag" eller "vilken fin klänning" etc. Då vid de tillfällena ska man försöka öppna munnen också och uttala orden istället för att bara tänka de för mina tankar gör ingen glad men det gör däremot mina ord så jag ska försöka speak up mer.

  SvaraRadera
 3. Vet du, jag har också ont i nacken. Finns det en mer irriterande smärta?

  Ang komplimanger så har jag ju sagt i min blogg att det är så kul att haffa nån och spontant ge en komplimang. Fin frisyr/klädsel etc. Eller om man haft en bra föreläsare på jobbet/skolan, att säga det efteråt. Det ger mig så mycket tillbaka att se hur glad den andra blir!

  SvaraRadera