söndag 14 juni 2009

Butiker med ODD MOLLY rea

Nu börjas ODD MOLLY rea, underbart och efterlängtat!
Dessa webb-butiker har inlett rea och fler lär det bli veckorna framöver...


Njut och fynda... berätta gärna vilka fynd ni gör...Follow EXKLUSIV VARDAG

8 kommentarer:

 1. Hej jag är en vanlig kvinna med ett vanligt jobb. Men jag har inte råd med Odd molly men håller på att dööö för de! Snälla, snälla hjälp mig. Ge mig ett råd... Jag gör vad som helst för att de ska bli lite billigare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Använd dig av rabattkoder, sidan www.nellyrabattkod.com erbjuder 10% rabatt hos Nelly och där finner du Odd molly kläder:D

   Ett mycket bra tips va:)

   Radera
 2. Odd Molly ska vara dyrt och det är inte meningen att alla ska ha råd att köpa plaggen. Det är just därför märket har blivit så eftertraktat. Så att få ner priserna går inte utan det är fynda på rea som gäller. Å andra sidan är det sällan ngt i ens storlek som finns kvar tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt Odd Molly plagg ur tidigare kollektioner, innan Per Holknekt blev så hypad och det var mycket bättre priser! Priserna har kommit i takt med att de blivit populära och vunnit guldknappen.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Det finns MASSOR av Odd Molly plagg på Tradera både gamla och nya. Där har jag fyndat massor av Odd Molly. Kika in där! Hur som helst så har jag idag klickat hem en Odd Molly - Fall - 358 - Eden Melton Coat - Vintage Chalk Hoppas att den är lika vacker i verkligheten som på bilden nån som vet???

  Kram från en som gillar Odd Molly!

  SvaraRadera
 5. Jag gjorde också som de ovan har sagt. Var verkligen segt när priserna började skjuta i höjden :\

  SvaraRadera
 6. Usch hatar när sånt händer, bra lista med odd molly butiker!

  SvaraRadera
 7. Oh hoppas det blig stor odd molly rea i mellandagarna :)

  SvaraRadera