tisdag 2 juni 2009

Att gråta av stolthet

Att vara stolt över ett barn. Att se och skåda en individ man själv skapat. Sjungande med alla sina kamrater under uppvisning för många många stolta föräldrar. Visst är det underbart. Att få känna tårarna fall av lycka. Av kärlek och stolthet. Snart går han med sina små ben vidare i livet. Redo för skolan och ska lämna dagislivet bakom sig. Och vi föräldrar med. Ska lämna vårt älskade Blåklockan för att inse att barnen nu är stora. 

Idag var jag en stolt mamma. Som fick lämna alla andra tunga bekymmer bakom mig och bara njuta. Njuta av spirande underbara ungar. Som gjorde alla glada. Underbar känsla. Tack alla för det. Några veckor till, sen ska tårarna falla på riktigt. För då ska vi stänga dagis dörren bakom oss. Men tills dess... då ska vi njuta av, och ta tillvara på det underbara vi har. Det måste man ju!





Follow EXKLUSIV VARDAG

1 kommentar:

  1. Jag förstår känslan. Är inte riktigt där än med mina barn, men lite samma känsla var det ju när sonen började på dagis. Men efter ett tag vänjer man sig och tycker det nya känns helt rätt.
    Hoppas att det blir roligt och spännande för honom med skolan sedan!
    Kram Jenny

    SvaraRadera