söndag 24 maj 2009

Försvunnen positivitet

Tidigt YOGA pass ger både kropp och själ styrka. Nöjd med fallande regn utanför fönster och tyst miljö. Skapar en positivitet av hög nivå. In till varje invändig punkt och alla muskler på utsida är i bruk. Känner att kroppen finns och vill som man själv vill. En känsla av positivitet och funderingar på andras. Varför inte alla suger ut det bästa av livet och trotsar vardagens tristess. Känner känslor så negativa och inte vill tala i klarspråk. Alla njuter inte och stannar inte upp och ser sig omkring. Men var och en till sitt, och alla inser ju förr eller senare att dagarna är bra trots att de inte alltid är det. Men man måste, ta vara på... och se sina egna fördelar i livet!

Follow EXKLUSIV VARDAG

2 kommentarer:

  1. Ja tänk så viktigt det är att stanna upp och se sig om. Men det finns många som inte gör det. De skulle minsann haft en spark i baken. /Anna

    SvaraRadera
  2. Det är så rätt att man ska ta till vara livets goda o se ljuspunkterna, men i ärlighetens namn får man inte heller glömma o förtränga vardagens problem o bekymmer! Det måste även en perfekt kvinna som du erkänna... Nobody´s perfect baby!!

    SvaraRadera