söndag 3 maj 2009

För mig som för andra

Vad är din exklusivitet? Vad ger dig njutning och en känsla. En känsla att känna vardagens fördel. Mycket eller litet, stort eller inget alls. Berätta. Att dela med sig. Är viktigt. För alla att känna varandras förtjusning. Nyfikenheten tar överhand. Skriv en rad. En kommentar så alla får se. Vad just du känner är en exklusiv vardag. Öppna upp...

7 kommentarer:

  1. Oj vilken svår fråga.. du tvingar en att tänka till :) Det är kul men jag vet inte riktigt vad jag ska svara. En exklusiv vardag är ju ändå en vardag och det behöver egentligen inte vara så märkvärdigt för att vara exklusivt. Jag tycker nog att när man frångår sina rutiner och gör något lite utöver det extra så är det exklusivt. Det kan vara att man går på bio, har picknick eller hälsar på vänner lite oftare på vardagen. Det får jag nog lov att säga.

    Kul att du hittade till min blogg och att du tyckte om den. Välkommen tillbaka. Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillade det!

    SvaraRadera
  3. Exklusiv vardag är att använda fin porslin och kristall glasen till vardags...och massor av levande blommor... man måste lära sig leva idag och njuta ev vardagen vad den än ger..
    kram nettan

    SvaraRadera
  4. När ens barn klappar en på kinden och säger att det älskar en..../Maria....cantemus

    SvaraRadera
  5. Mmm en god fika på kvällskvisten med man & barn sätter en extra piff, som avrundning på dagen..Överhuvudtaget att bara få sitta ner & umgås ser jag som en lyx..
    Ha det bäst.. Har du tid att maila receptet ;0)
    Kramen C

    SvaraRadera
  6. Eklusiv vardag är att unna sig lite vardagslyx. För mig är det en kvällutflykt med familjen såhär på våren i det fina vädret. God mat och vin en vardagskväll...
    Att gå ifrån sina rutiner är att krydda vardagen!

    Du skriver så fint!!! Fortsättmed det och jag kommer vara en trogen läsare!!!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  7. En kopp the och mintchoklad i mörkret när hela huset sover, det är eklusivt och lyxigt för mig.

    Morgonkaffe på trappan en gråmulen dag insvept i en filt också lyx eller en helt vanlig kvällssaga med tvååringen i soffan.

    Ha det gott!

    SvaraRadera