torsdag 1 januari 2009

Blogga eller inte?

Nytt år och nya löften. Idag bestämde jag mig för att börja. Blogga som tydligen alla andra gör. Att dela med sig av vardagen. Men vem vill egentligen läsa vad jag gör. En mamma, som jobbar, flyr till aktiviteter, lagar mat, tränar och nattar barn? Är det sånt alla vill läsa? Hur vardagen ser ut för gemeneman? Nej jag vill dela med mig av det som förgyller, det som för alla kan kallas för en  exklusiv vardag... det som gör livet positivt och värt att leva. Och vad är då det? Jo njutningar... shopping, fenomenala smakupplevelser... ja inget elände med andra ord, ingen tristess.

Vad är då positiv exklusivitet för mig? Hm... jo mina barn såklart och min man. God mat och choklad. Och shopping är ju inte illa. Och som alla vet, vad är då min favorit? Jo ODD MOLLY, det är mitt allt. Kläder som för mig är precis som denna bloggen: EXKLUSIV VARDAG!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du bloggar om detta som är viktigt. Inte om vardagselände. Detta behöver man, positivitet. Verkligehetens fördelar. Fortsätt så. Tack för bra än så länge. Stina

    SvaraRadera